Fiets mee in de Vechtdal Fietsvierdaagse!

Fiets mee in de Vechtdal Fietsvierdaagse!

Houd je van fietsen en van het Vechtdal? Doe dan mee aan de Vechtdal Fietsvierdaagse, een jaarlijks terugkerend evenement waarbij je vier dagen lang geniet van de prachtige omgeving van de Vecht. Van dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 september 2023 kun je kiezen uit verschillende routes, afstanden en thema’s. Onderweg kom je langs allerlei bezienswaardigheden, activiteiten en versnaperingen die te maken hebben met het Vechtdal. Schrijf je snel in, want vol is vol!

Hoe kun je meedoen?

Elke dag start je vanaf een andere camping en fiets je een andere route, met af en toe een uitstapje naar de Regge, de Reest, Salland of Duitsland. Je kunt kiezen uit afstanden van 40 of 60 kilometer per dag of en dagkaart kopen voor één dag fietsen. Alle routes hebben hun eigen thema en zijn geheel gemarkeerd, zodat je de fietsroutes eenvoudig kunt volgen. De routekaarten worden per dag bij de start uitgereikt. Ook krijg je informatie mee over de bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt en die de moeite waard zijn om even te bekijken. Natuurlijk ben je hier niet toe verplicht. Wel maken ze je fietstocht nóg leuker!

De startcampings voor dit jaar zijn:

  • Dag 1: Camping Ommerland en Beerze Bulten
  • Dag 2: Camping de Koeksebelt en Bergzicht
  • Dag 3: Vakantiepark ’t Rheezerwold en De Kleine Wolf
  • Dag 4: Natuurcamping De Lemeler Esch

Je kunt je aanmelden voor de Vechtdal Vierdaagse via de website van de ANWB. Daar vind je ook meer informatie over de prijzen, de voorwaarden en de kortingen.

Waarom zou je meedoen?

De Vechtdal Vierdaagse is een unieke kans om het Vechtdal op een andere manier te beleven. Je komt op plekken waar je anders niet zo snel komt, je leert meer over de natuur, de cultuur en de projecten van de Vecht en je ontmoet andere fietsliefhebbers. Bovendien draag je bij aan een goed doel, want een deel van de opbrengst gaat naar een lokaal of regionaal project dat te maken heeft met het Vechtdal.

Dus waar wacht je nog op? Pak je fiets en doe meer aan de Vechtdal Vierdaagse. Samen maken we er een onvergetelijke fietsweek van!

Delen

Comments are closed.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief