Festival de Vecht 2023: een culturele en muzikale happening in het Vechtdal

Festival de Vecht 2023: een culturele en muzikale happening in het Vechtdal

Festival de Vecht 2023 was een groot succes. Van 18 tot en met 20 augustus konden bezoekers genieten van een breed scala aan activiteiten en evenementen op en rond de Vecht op unieke locaties in het Vechtdal. Het festival had dit jaar een aantal nieuwe elementen toegevoegd aan het programma, naast de vertrouwde onderdelen.

Nieuwe elementen

Eén van de nieuwe elementen was de Drijf-in bioscoop in Hardenberg, waar bezoekers vanaf hun bootje of vanaf de kade konden kijken naar een film. Een ander nieuw element was Vrienden van Vechtdal LIVE! in Dalfsen, een muzikaal spektakel met lokale artiesten die samen optraden op een drijvend podium op de Vecht. Ook nieuw waren de muzikale high tea bij Junners in Ommen, een fototentoonstelling, een puzzeltocht, Urban Sketchers en een jeugdvoorstelling in Dalfsen.

Een woord van dank

Festival de Vecht 2023 was een culturele en muzikale happening, die veel log kreeg van de bezoekers en de pers. Het festival liet zien hoe mooi en veelzijdig het Vechtdal is en hoeveel talent en passie er in de regio leeft. De organisatie bedankt iedereen die heeft meegeholpen of meegeleefd. Ook bedankt de organisatie het publiek, dat enthousiast heeft genoten van alles wat het festival te bieden had. Geniet nog even na van Festival de Vecht 2023 en graag tot volgend jaar!

Delen

Comments are closed.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief