Aanmelden Vechtdaldag 2023

Aanmelden Vechtdaldag 2023

Met veel genoegen nodigen de partners van Ruimte voor de Vecht u uit voor de Vechtdaldag 2023! Elk jaar doen we een plek in het Vechtdal aan waar we diverse projecten laten zien vanuit Ruimte voor de Vecht. Dit jaar is de uitvalsbasis de Mommeriete in Gramsbergen. We laten u graag kennis maken met dit deel van de Overijsselse Vecht. Dit jaar extra speciaal, want de Vechtdaldag valt samen met de wandeling van Li An Phoa. Zij wandelt van 8 t/m 23 juni langs de Vecht, van bron tot monding. Het thema van deze Vechtdaldag is dan ook waterkwaliteit en internationale samenwerking.

U kunt zich aanmelden voor de Vechtdaldag via deze link. 

Graag tot ziens op vrijdag 16 juni!

 

Vechtdaldag2023 – Ruimte voor de Vecht

 

 

Delen

Comments are closed.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief