Stuur jouw VECHTDAL Recept in en maak kans op een heerlijk diner in het Vechtdal!

Stuur jouw VECHTDAL Recept in en maak kans op een heerlijk diner in het Vechtdal!

Wij zoeken jou, koekenbakker 😉
Sta jij thuis veel in de keuken, houd jij van koken en bakken of heb jij misschien wel je eigen restaurant? Zolang jij in het bezit bent van het allerlekkerste ‘Vechtdal picknick recept’ hebben wij goed nieuws voor je! Stuur je recept in en maak kans op namelijk kans op een heerlijk diner in het Vechtdal voor 2 personen!

Wij zijn op zoek naar een recept voor de invulling van een heerlijke picknick. Denk hierbij aan gebak (zoet en/of hartig), een salade of iets anders!

Waar wordt je recept gebruikt?
Jouw gerecht wordt gegeten bij het eindgesprek van Drinkbare Vecht.

Deze zomer loopt Nederlandse filosofe en ecologe Li an Phoa van 8 tot 23 juni langs de Vecht. Ze begint bij de bron in Duitsland en loopt 170 kilometer naar de monding in Zwolle. Met haar stichting Drinkable Rivers komt ze dagelijks op voor het wonderschone ecosysteem van de rivieren en stelt ze dat water net zo belangrijk is voor ons leven als de zon. Niet zo lang geleden kon je nog drinken uit onze rivieren, Drinkable Rivers heeft als missie om rivierwater weer drinkbaar te maken. Er wordt als afsluiting een picknick georganiseerd voor genodigden. Jouw recept zal hier geserveerd en genuttigd worden!

Lekker lokaal!
Lokaal eten wordt steeds meer de norm. Daarnaast is het ook gewoon ontzettend leuk (en gezond) om zo veel mogelijk producten uit je eigen omgeving te halen. Om deze reden is het een vereiste dat een groot deel van jullie ingrediënten wegkomen bij onze eigen Vechtdal producenten!
Voorwaarden:
• > 85% van de ingrediënten in het recept komen uit het Vechtdal!
• De ‘hoofdingrediënten’ moeten uit het Vechtdal komen.
• Het past bij een picknick setting.
• Het is natuurlijk verrukkelijk 😉

Stuur snel jouw recept in vóór 15 juni communicatie@ruimtevoordevecht.nl
De winnaar wordt vóór 23 juni bekendgemaakt.

Delen

Comments are closed.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief