Jaarlijkse Vechtdaldag 30 september in Zwolle  

Tal van excursies en de feestelijke ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst staan op het programma tijdens de Vechtdaldag 2022. Zwolle vormt op vrijdag 30 september het decor voor deze nieuwe editie. De netwerkorganisatie Ruimte voor de Vecht organiseert de Vechtdaldag om projecten toe te lichten en meer te laten zien van het Vechtdal.

Bezoekers kunnen veel excursies projecten en bijzondere locaties rondom het Zwolse deel van rivier de Vecht bezoeken. De dag wordt georganiseerd door de partners van Ruimte voor de Vecht en start om 12.00 uur bij De Agnietenberg in Zwolle. De Vechtdaldag is een jaarlijks terugkerend evenement, op iedere keer een andere locatie in het Vechtdal. De dag draait om de ontwikkelingen rondom rivier de Vecht en staat dit jaar in het teken van samenwerking.

Na een opening gaan bezoekers op 30 september uiteen om tijdens een excursie meer te horen over de verschillende aspecten van het Vechtdal en het programma Ruimte voor de Vecht. Van een boottochtje over de Vecht, een fietstocht langs de Hessenpoort en tot een wandeling over het oeroude landschap langs de Vecht.

Meedoen is gratis, aanmelden kan vanaf nu
De ontvangst van de Vechtdaldag is om 12.00 uur bij De Agnietenberg in Zwolle. Rond 13.30 start iedereen met zijn of haar excursie. De middag wordt rond 16 uur gezamenlijk afgesloten met een hapje en een drankje. Deelname is kosteloos en geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.aanmeldpagina.com.

 

Delen

Comments are closed.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief