Li An Phoa wandelt volgend jaar langs de hele Vecht!

Li An Phoa 潘理安 , initiatiefneemster van #DrinkableRivers wil dat rivieren binnen dertig jaar zó schoon worden dat we eruit kunnen drinken. Om hier aandacht voor te vragen loopt Lia An volgend jaar in juni van bron tot de monding van de #Vecht, zo’n 170 kilometer!

Tijdens deze wandeling gaat Li An in gesprek met bewoners, schoolklassen, vissers, boeren en burgermeesters. Ze zal hen vragen wat zij kunnen doen om bij te dragen aan de drinkbare Vecht. Haar aanpak betekent voor het #Vechtdal eigenlijk ook een open uitnodiging om een stuk met haar mee te wandelen. Op maandag 4 juli was de aftrap van het project, waarbij de eerste ideeën werden uitgewisseld voor de invulling van de wandeling. NPO2 heeft hiervan opnames gemaakt voor de documentaire ‘Iedereen Verlicht’ die in september te zien is op tv!

Blijf onze website en socials volgen om op de hoogte te blijven van de wandeling in onze regio.

 

Delen

Comments are closed.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief