Adviseurs van de Toekomst bestaat 10 jaar

Adviseurs van de Toekomst bestaat 10 jaar

Al 10 jaar geven leerlingen tijdens het educatieve project ‘Adviseurs van de Toekomst frisse adviezen aan de 13 partners van Ruimte voor de Vecht. Ook dit jaar. Afgelopen weken gingen zo’n 12 jongerenadviesbureaus aan de slag met actuele vraagstukken. Deze week en volgende week zijn de eindevenementen van dit project waar diverse scholen aan meedoen; Agnieten College Agnieten CollegeCarolus Clusius CollegeZone.college en Greijdanus. De opdrachten gingen over ‘merkontwikkeling Vechtdal Overijssel’, ‘zwerfafval langs de Vecht’, ‘natuurlijk toerisme in het Vechtdal’ en ‘duurzaam toerisme in het Vechtdal’. Bij de eindevenementen bekijkt de jury wie er met de felbegeerde bekers vandoor gaan.
Uiteraard worden ook de winnaars via onze socials bekend gemaakt.
Delen

Comments are closed.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief