Regiodealproject Vechtdalgidsen

Regiodealproject Vechtdalgidsen

In het Vechtdal zijn er bij verschillende organisaties gidsen actief. Deze gidsen vervullen een belangrijke rol in het overdragen van kennis richting inwoners en toeristen. Daarnaast vinden veel toeristen het waardevol om tijdens hun vakantie meer te weten te komen over de omgeving. Binnen het regiodealproject ‘Gidsennetwerk’ worden de gidsen verder opgeleid en beter vindbaar online. 

Doordat de gidsen verspreid over verschillende organisaties werkzaam zijn, zijn ze niet allemaal even goed vindbaar. Daarnaast is het goed dat de gidsen en organisaties gezamenlijk een eenduidig verhaal ontwikkelen dat vanuit alle invalshoeken informatie bevat. Binnen het regiodealproject ‘Gidsennetwerk’ worden de gidsen verder opgeleid zodat zij beschikken over integrale en actuele kennis over het Vechtdalgebied en specifieke kennis over recreatie, natuur en educatie. Verder worden de gidsen overzichtelijk bij elkaar gebracht, zodat toeristen en andere geïnteresseerden in één oogopslag een overzicht hebben van de beschikbare gidsen in het Vechtdal. Hierbij kan gedacht worden aan een website en/of app.

Meer weten? Bekijk dan onderstaande video:

 

Delen

Comments are closed.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief