Brochure varen op de Vecht

Er is een nieuwe brochure beschikbaar voor vaarrecreanten op de Vecht. Nu het nieuwe vaarseizoen geopend is, besloten de waterschappen Drents Overijsselse Delta en Vechtstromen een overzichtelijke brochure samen te stellen met alle informatie die belangrijk is wanneer je vaart op de Vecht. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan diepgang, sluizen en faciliteiten. Daarnaast zijn er richtlijnen opgenomen voor voorzichtig vaargedrag op de Vecht, om verstoring van planten, dieren en vogels te voorkomen.

Via de link hieronder is de brochure als pdf te bekijken en downloaden. Gedrukte versies zijn binnenkort verkrijgbaar bij de recreatieve plekken en informatiepunten langs de Vecht.

Een mooi vaarseizoen gewenst!

BEKIJK HIER DE BROCHURE VAREN OP DE VECHT

Delen

Comments are closed.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief