Regiodeal een enorme boost voor de regio Zwolle

Regiodeal een enorme boost voor de regio Zwolle

Dit jaar is onze regiodealaanvraag ‘Brede welvaart in het Vechtdal’ gehonoreerd. Daardoor zijn er nu 23 projecten in uitvoering, variërend van fysieke faciliteiten zoals een fietspad of een pontje, tot het onderzoeken van mogelijkheden om de ruimtelijke en belevingskwaliteit van het Vechtdal te optimaliseren. Een overzicht van alle projecten binnen onze aanvraag vind je op onze website >>

Regiodealprojecten Ruimte voor de Vecht

Behalve onze aanvraag zijn er nog 17 aanvragen gehonoreerd om de brede welvaart in de regio Zwolle te bevorderen. Over al deze aanvragen is een prachtige glossy gemaakt, die je via deze link online kunt lezen >>

Glossy Regiodeal Regio Zwolle

Samen zijn we goed op weg om de omgeving waarin we wonen, werken en recreëren via al deze projecten een enorme boost te geven.

Delen

Comments are closed.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief